България Фуудс ЕООД е носител на повече от 20 години традиция в производството на замразени плодове и зеленчуци. Нашата компетентност, фокус върху качеството и непрекъснат стремеж към усъвършенстване са ни спечелили място сред големите Европейски производители на храни. Нашите продукти се предлагат из целия континент.

От 2017 година България Фуудс е част от Ленокс ГмбХ & Ко. КГ (Хамбург, Германия) и преследва стратегическата мисия на Ленокс да предлага изключително качество и съвършен вкус на Европейските Потребители.

България Фуудс разполага със собствено земеделско производство в района на Троян и замразителни мощности в Летница и Добродан. Фабриката в Летница е оборудвана с най-модерната технология в бранша, включваща Унидекс замразителен тунел с 5 вентилатора и компресори Майекава. Фабриката в Добродан работи с технология за стационарното замразяване.

Сред широката гама от продукти предлагани от България Фуудс, основно място заемат замразени ягоди, вишни, кайсии, сливи, малини и къпини. Компанията произвежда още замразен див чесън, пипер, кайсиеви топки със захар и други, със собствени и закупени от Български земеделски производители

България Фуудс изпълнява стриктна програма за контрол на качеството и е носител на IFS Food сертификат за плодове и зеленчуци.

 

View the embedded image gallery online at:
http://bulgariafoods.bg/about-us.html#sigProIdb441bb1880